Je matras beschermen met een matrasbeschermer als je vaak in bed plast.Bedplassen (incontinentie), komt op alle leeftijden voor, en het meeste bij kleine kinderen maar ook bij tieners, pubers, en volwassenen kunnen er last van blijven houden. Bij tieners kan het komen als ze sterk in de groei zijn, zoals met de groeispurt. Het is vervelend dat je het hebt maar dat het vervelend is, is wel wat te verlichten. Als je vaak in bed plast wil je ook niet dat het elke keer in je matras gebeurt want die kleurt geel en gaat muf ruiken. Je wilt ook geen gele vlekken in je matras. En een matras waar op geplast is trekt huisstofmijt en bacteriën aan waardoor het in bed plassen nog erger wordt. Het is niet goed voor astma. Wat je nodig hebt is een matrasbeschermer.


Matras beschermen tegen vlekken en voorkomen dat het nat wordt.Om te beginnen kun je gebruik maken van een waterdichte matrasbeschermer zodat urine niet meer in het matras kan komen. Deze kun je bijvoorbeeld vinden op http://www.zorgmatras.com/ Het goedkoopste en eenvoudigste is een Waterdicht hoeslaken die je op dezelfde site vindt. Het lekkerste om op te slapen is een Waterdichte molton. Het is meer dan een waterdicht hoeslaken. Het is luxer uitgevoerd en van een meer degelijke kwaliteit. Bij deze zijn ook de zijkanten beschermd tegen doorlekken. Maar het nadeel ervan is dat je nog wel nat wordt alleen je matras niet meer. Doordat je als je per ongeluk in bed plast en een waterdichte matrasbeschermer hebt dan kan je plas geen kant meer op dus word je onderbroek nog veel natter en je dekens, pyjama etc. Daarom is het ook aan te raden om iets absorberend te gebruiken zoals een Slip, misschien weet je het al wat het is en anderen zullen het misschien niet zoo leuk vinden om te lezen maar ik bedoel dus luiers maar je kan het ook een inco, Incontinentieslip noemen of een incontinentieluier. Deze kun je ophalen bij een apotheek bij je in de buurt maar je kan ze ook via internet bestellen en anoniem thuis laten bezorgen. Deze zijn niet alleen voor mensen die overdag incontinent zijn dus je hoeft niet incontinent zijn om ze te mogen dragen. Een slip of een luier, inco net hoe je het noemen wilt is zoo absorberent dat er niks meer in bed komt als je een ongelukje hebt in bed, dus het is een perfecte matrasbeschermer. Het dragen van een luier in bed komt het meeste in de buurt van toen je nog geen bedplasser was, zoo droog kunnen ze je houden. Een luier (Slip) gebruikt technieken om je heel droog te houden, je kan uit bed komen en het gevoel hebben dat je droog bent en niet geplast hebt terwijl een Slip, incontinentie luier het dan 1x helemaal heeft opgevangen en het er absoluut niet meer uit kan ook niet als je erop gaat zitten. Ook stinkt het niet omdat het gemaakt is om geurtjes te onderdrukken.

Het is ook niet alleen bedoeld om overdag te dragen ze zijn perfect om een lange nacht te dragen, en ze zijn er echt voor alle leeftijden, voor Tieners, voor Volwassenen. Ze passen dan perfect omdat er vaak 4 maten zijn. Tieners kunnen ook drynites gebruiken die je bij de drogist en de supermarkt vindt maar die kunnen niet veel aan. Na 1 ongelukje kunnen deze al vol zitten of al beginnen te lekken. Dit is niet handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Een luier van de apotheek of een webshop die keurig in je maat is als je bijvoorbeeld 10 ,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jaar oud bent. 1 merk luiers is bijvoorbeeld van Tena en er zijn er veel meer.

Eigenschappen van tena luiers zijn bijvoorbeeld
:

De Tena Slip combineert bescherming, comfort, geurbestrijding en duurzaamheid in één stuk onderkleding. Het is belangrijk om kennis te nemen van de verschillende eigenschappen van dit verband om vast te kunnen stellen of het de juiste keuze is voor uw specifieke symptomen en waarom. De ernst en de symptomen van blaasproblemen verschillen per persoon. Leer de kenmerken van dit product kennen om te zien of het bij uw persoonlijke wensen aansluit.

Eén van de kenmerken die de Slip onderscheidt van andere producten, zijn de verlengde gewatteerde vleugels gemaakt van zacht plastic. Hiermee wordt het beschermde oppervlak vergroot, wat de bescherming verbetert. De absorptiecapaciteit van de Slip is uitstekend. Het vocht wordt zo gauw er sprake is van urineverlies naar de kern gezogen, waardoor het niet lang in aanraking komt met de huid. Zo blijft u zich droog en fris voelen. Hoewel het verband groter is, heeft het een discreet formaat en een goede pasvorm, waardoor de gebruiker optimaal wordt beschermd door ondergoed dat niet opvalt.

Zoals u kunt zien, is de Tena Slip ontworpen om in de behoeften te voorzien van mensen met met zowel een lichte als een ernstigere vorm van incontinentie. Het zit prettig en voelt aan als normaal ondergoed. U bepaalt natuurlijk zelf of u kiest voor dit beschermende ondergoed dat extra zekerheid en discretie combineert.

Einde eigenschappen Tena luiers.

Veel volwassen of kinderen weten dat ze erg veel in bed plassen en twijfelen dan of het wel zin heeft om een luier te gebruiken omdat ze bang zijn of toch wel denken dat een luier toch wel zal geen lekken waardoor het bijna geen zin heeft om een luier te dragen in bed maar niet dus, als je de goede kiest pas je hele blaasinhoud er makkelijk in, mischien wel 2 x. Om luiers meer te gaan vertrouwen kun je dit filmje gaan bekijken.
Tena luiers matrasbeschermer