n Welkom.


Bought The Movie - De waarheid achter

 

Vaccineren, Big Pharma ...Documentaires over vaccineren
Copyright © 2013 by "klaas uit urk"   n   All Rights reserved
Moderne industrialisatie gaat niet langer over stoomkracht, oceaan schepen, en spoorwegen. Het gaat over kudde immunisatie, de massa drogeren van onze bevolking, en de geindustrialiseerde productie van goedkope, kan worden opgeslagen voedsel. We zijn met een maatschappij geŽindigd die zieker en zieker wordt, terwijl de industriŽle grootmachten rijker en rijker worden.

Wat ooit eens als vergezochte complottheorieŽn werden beschouwd worden nu getoond als schril onweerlegbare realiteiten.

Ernstige ziekten zijn op een steile helling omhoog sinds het aantal gemandateerde vaccins is omhooggeschoten (te beginnen met kinderen in hun eerste uren van hun leven), gekoppeld met de komst van GGO-voedsel sinds het midden van 1990. Maar als iemand vragen durft te stellen bij deze merkwaardige correlaties dan zijn ze gelabeld als anti-wetenschap en onwetend. Of complotdenkers.

We gebruikten het om op te scheppen over dat we het meest opmerkelijke gezondheidszorg systeem in de wereld hadden, het laatste voorbeeld van een grote private gezondheidszorg.

Nu we wakker worden met het feit dat we niet een eigen systeem hebben, hebben we een pharmaceuticalized systeem en het heeft gecreŽerd de ziekste mensen ooit die op deze aarde hebben geleefd... onze kinderen. Je eten, je gezondheid, Jouw families gezondheid is gekocht (bought).Downloaden: Gebruik rechter muis: Doel opslaan als, bij de bovenste link hieronder.

Direct: BOUGHT - The Movie (2015) documentary 720p


Downloaden via een torrent is de snelste manier en je helpt ook andere mensen daarmee want die downloaden weer van jouw want zoo werken torrents. Klk op torrent om deze documetaire via bittorent te downloaden. (magnet link)
BOUGHT - The Movie (2015) documentary 720p
BOUGHT - The Movie (2015) documentary 1080p

Via emule of shareaza kan het ook als je weet hoe het wekt. (emule, shareaza, edonkey link)
BOUGHT - The Movie (2015).mp4

Meer documetaires over Vaccineren. (Torrents, magnet links)Flu And Flu Vaccines What's Coming Through That Needle

Trace Amounts (2014) documentary

Trace Amounts - Autism, Mercury, And The Hidden Truth [2015] 720p